Παραλία Πισωλιμνιωνας

Παραλία Πισωλιμνιώνας
Καλά κρυμμένη, αλλά πανέμορφη παραλία

H παραλία Πισωλιμνιώνας στην Άνδρο, βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βορειότερα του Γαυρίου και κοντά στην γνωστότερη Παραλία Φελλός. Πρόκειται για μια μεγάλη, απομονωμένη και πανέμορφη αμμουδιά.

Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, η χοντρή άμμος με βότσαλο και τα δροσερά νερά συνθέτουν ένα ρομαντικό εξαίσιο περιβάλλον που δεν πρέπει να χάσετε.

Παραλία Πισωλιμνιώνας – Πως θα φτάσετε;
Η Παραλία Πισωλιμνιώνας βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές της Άνδρου, ανάμεσα στους οικισμούς του Άνω και του Κάτω Φελλού. Απέχει μόλις 9 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Γαυρίου. Οδηγώντας βορειοδυτικά και φτάνοντας στον οικισμό του Φελλού ακολουθείτε την διαδρομή προς την ομώνυμη παραλία.

Πριν φτάσετε ωστόσο στην παραλία του Φελλού και με τη βοήθεια των πινακίδων σήμανσης θα βρείτε τη σχετική διασταύρωση από όπου ξεκινά ο βατός χωματόδρομος μήκους 4 χιλιομέτρων. Ο προορισμός σας βρίσκεται περίπου κάτω από το χωριό Μερμηγκιές. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει στην περιοχή καντίνα, ταβέρνα ή κάτι άλλο που να υποδηλώνει εμπορική ή τουριστική δραστηριότητα, ούτε ομπρέλες ή ξαπλώστρες στην τεράστια παραλία. Επομένως η παραλία Πισωλιμνιώνας στην Άνδρο ενδείκνυται για όσους επιθυμούν μεν την απομόνωση, αλλά έχουν εξοπλισθεί δε με τα απαραίτητα.

Γιατί να επισκφτείτε τον Πισωλιμνιώνα στην Ανδρο;
Πρόκειται για μια καλά κρυμμένη και απομονωμένη από τον πολύ κόσμο πανέμορφη παραλία της βορειοδυτικής Άνδρου. Αν αναζητάτε ηρεμία και γαλήνη αυτός είναι ο προορισμός σας. Με νερά αρκετά κρύα καθώς “βλέπει” στον Κάβο Ντόρο και μια συστάδα δέντρων για λίγη σκιά σχετικά κοντά στην αμμουδιά, η Παραλία Πισωλιμνιώνας σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Προτιμήστε απογευματινές ώρες. Η θέα προς το ηλιοβασίλεμα μέσα στην θάλασσα του Αιγαίου από την παραλία είναι μαγευτική.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------