Παραλία Πίσω Γυάλια

Μια φανταστική παραλία με καταγάλανα νερά

Η παραλία Πίσω Γυάλια στην Άνδρο είναι μια φανταστική παραλία με καταγάλανα νερά και αμμώδη ακτή. Την Πίσω Γυάλια την χαρακτηρίζει η λεπτή της άμμος, τα βράχια και υπέροχα νερά που βαθαίνουν ομαλά.

Παραλία Πίσω Γυάλια – Λίγα λόγια
Είναι νεανική και μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Άνδρου. Τον Αύγουστο γεμίζει με σκάφη και jet ski. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα και αξίζει η εξερεύνηση του βυθού της με μάσκα και βατραχοπέδιλα. Δεξιά της παραλίας υπάρχουν βράχια που όλοι σκαρφαλώνουν για να κάνουν βουτιές.

Στα δεξιά υπάρχει ένα super Beach Bar για φαγητό, για ποτό και για καφέ. Το Beach Bar στην Πίσω Γυάλια αποτελεί πέρασμα για όλη τη νεολαία του νησιού, αλλά και τις οικογένειες. Όλοι σπεύδουν να βρουν μια ξαπλώστρα και να χαλαρώσουν στους ήχους της θάλασσας.

Συχνά, μια μέρα που ξεκινά για ένα απλό μπάνιο στη θάλασσα, μπορεί να καταλήξει σ’ ένα διασκεδαστικό beach party. Είναι μια μοναδική παραλία σε έναν υπήνεμο κολπίσκο, μόλις 10 λεπτά από την χώρα της Άνδρου.

Πρόσβαση στην παραλία Πίσω Γυάλια
Η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη. Ακολουθώντας το δρόμο για τις Στενιές, στο εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής θα ανεβείτε τα σκαλιά. Η διαδρομή από τις σκάλες ανάμεσα στις ξερολιθιές και τις λυγαριές καταλήγουν στην πανέμορφη παραλία. Η πρόσβαση λοιπόν γίνεται από μονοπάτι και υπάρχουν αρκετά σκαλιά, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για γυμναστική.

Η παραλία Πίσω Γυάλια είναι από τις αγαπημένες των ντόπιων και μία από τις καλύτερες παραλίες στην Άνδρο.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------