Παραλία Plage Siparos

Το Plage Siparos βρίσκεται στον Αιγαίο Πέλαγος (μέρος του Μεσόγειος Θάλασσα) και βρίσκεται στην 584η θέση ανάμεσα σε 1022 παραλίες στην Νοτίου Αιγαίου περιοχή 45.6 χλμ μακριά από το κέντρο της, την πόλη του Ερμούπολη. Είναι μία από τις παραλίες του Λάγγερη οικισμού, μόλις 0.7 χλμ από το κέντρο της.

Είναι μια ευρύχωρη ακτογραμμή με κρυστάλλινο τυρκουάζ νερό και καφέ άμμος, έτσι Δεν χρειάζεστε ειδικά παπούτσια. Η είσοδος στο νερό είναι πολύ ομαλή. Αυτή η παραλία είναι κατάλληλη για διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων, μόνιμους ταξιδιώτες, αγαπητές της διακοπής για ξεκούραση, για πάρτι κλπ. Δεν είναι πολυσύχναστο μέρος κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η ακτή Plage Siparos είναι δωρεάν για όλους. Αυτή η παραλία έχει τις ακόλουθες ανέσεις, ξαπλώστρες και ομπρέλες, παραλιακό εστιατόριο. .

Εκτός από τη κολυμβηση και την ηλιοθεραπεία, μπορείτε επίσης να συμμετέχετε και σε άλλες δραστηριότητες.

Αυτή η παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη, βρίσκεται πολύ κοντά στο δρόμο. Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την παραλία.

Υπάρχουν επίσης 17άλλες παραλίες σε ακτίνα 5χλμ. Η καλύτερη είναι η Monastiri beach, με βαθμολογία 8.8.

Η Παραλία της Plage Siparos βρίσκεται στην Νοτίου Αιγαίου μέσα στο Λάγγερη, γεγονός που την καθιστά εύκολα προσβάσιμη και ως εκ τούτου δημοφιλή στους ταξιδιώτες. Κατά την υψηλή περίοδο αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσφορία, λόγω της μεγάλης εισροής τουριστών.

Η παραλία εκτείνεται στην ακτή του Paros island, μέσα στα όρια της κατοικίας και δεν είναι δύσκολο να φτάσετε μέχρι την παραλία. Αν το μέρος όπου μείνατε δεν είναι πολύ μακριά από την παραλία, μπορείτε να φτάσετε εκεί με το πόδι. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα είστε κολλημένοι στην εύρεση χώρου στάθμευσης ή στο πρόγραμμα των δημόσιων μεταφορών. Αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, απλά χρησιμοποιήστε τον οδηγό σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μην ξεχάσετε την διαθεσιμότητα δημόσιων μεταφορών και ταξί.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------