Παραλία Σάντα Μαρία

Ανατολικά της Νάουσας θα συναντήσετε την Σάντα Μαρία, μια περιοχή που αναπτύχθηκε ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια. Απέχει 2χλμ. από τη Νάουσα και 12χλμ. από την Παροικία. Η παραλία είναι χωρισμένη σε δυο μικρότερες παραλίες και έχει λευκή άμμο και κρυστάλλινα καθαρά νερά. Η πρώτη παραλία είναι γνωστή ως Σάντα Μαρία Κάμπινγκ και η δεύτερη βρίσκεται 1χμ. μετά, στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Από την παραλία μπορείτε να δείτε το νησί της Νάξου. Η παραλία είναι καλά οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και μπαράκια. Μπορείς να χαλαρώσεις ακούγοντας τη μουσική από τα μπαράκια και απολαμβάνοντας τη θέα. Είναι μια μεγάλη παραλία όπου έχεις τη δυνατότητα να μάθεις ιστιοσανίδα (windsurfing) και να κάνεις διάφορα άλλα θαλάσσια σπορ και καταδύσεις. Εάν σου αρέσει το ψαροντούφεκο, ο βυθός της θάλασσας είναι κατάλληλος για υποβρύχιο ψάρεμα. Ωστόσο, εάν απλά σου αρέσει να παρακολουθείς και να εξερευνάς τη ζωή κάτω από την επιφάνεια του νερού, τότε η σχολή καταδύσεων θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τη θάλασσα και τη θαλάσσια ζωή.

Η παραλία είναι προσβάσιμη με ταξί, αυτοκίνητο, μηχανάκι ή με τα εκδρομικά καραβάκια που αναχωρούν από το λιμάνι της Νάουσας καθημερινά

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------