Ο Κάμπος ξεχωρίζει, καθώς διαθέτει μια πιο «άγρια» ομορφιά, που ξεφεύγει από το δίπτυχο χρυσή αμμουδιά – αρμυρίκια που χαρακτηρίζει τις περισσότερες παραλίες της Σχοινούσας.

Περιβαλλόμενη από βράχια, με άμμο, βότσαλα και καταπληκτικά κρυστάλλινα γαλανά νερά, η μικρή παραλία του Κάμπου ξεχωρίζει όχι μόνο για τον διαφορετικό της χαρακτήρα, αλλά και για τον ιδανικό της βυθό για εξερεύνηση και ψαροντούφεκο.

Η παραλία είναι γνωστή και με την ονομασία Αλυγαριά 3, καθώς πρόκειται για την τρίτη παραλία της περιοχής με αυτό το όνομα. Οι άλλες δύο (Αλυγαριά και Αλυγαριά 2 ή Γκαγκάβι) έχουν δυσκολότερη πρόσβαση, αλλά είναι εξίσου προστατευμένες από τους βοριάδες με τον Κάμπο.

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας νερό και προμήθειες.

Πρόσβαση: Με αυτοκίνητο. Ο Κάμπος βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Σχοινούσας, σε απόσταση 2,2 χλμ. από τη Χώρα. Από εκεί θα ακολουθήσετε τον χωματόδρομο με κατεύθυνση την παραλία Λιόλιου (υπάρχουν πινακίδες). Στο σημείο που ο δρόμος στρίβει αριστερά για Λιόλιου, εσείς θα πάτε αριστερά και ο σύντομος χωματόδρομος (200 περίπου μέτρα) θα σας φέρει πάνω από την παραλία.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------