Ο Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής Βουλιαγμένης στην Ανατολική Αττική. Ο σύλλογος έχει μια μακρά ιστορία και προσφέρει πολλές αθλητικές δραστηριότητες στους κατοίκους της περιοχής.

Γενικά Στοιχεία
Ονομασία: Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης (ΑΟΒ)
Τοποθεσία: Βουλιαγμένη, Ανατολική Αττική.
Ίδρυση: Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1968 και από τότε δραστηριοποιείται στην προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή.
Αθλητικές Δραστηριότητες
Ποδόσφαιρο: Ο ΑΟΒ διαθέτει ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται σε διάφορα πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ένας από τους βασικούς τομείς δραστηριότητας του συλλόγου.

Κολύμβηση: Ο σύλλογος έχει ιστορία και στον τομέα της κολύμβησης, με τμήματα που προσφέρουν προπονήσεις και συμμετοχή σε αγώνες.

Υδατοσφαίριση: Η υδατοσφαίριση είναι ένα από τα κύρια αθλήματα του συλλόγου, με ομάδα που συμμετέχει σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα.

Άλλα Αθλήματα: Ο ΑΟΒ επίσης προσφέρει δραστηριότητες σε άλλα αθλήματα όπως η στίβος, η καλαθοσφαίριση και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, προάγοντας τη συμμετοχή των νέων και των ενηλίκων.

Εγκαταστάσεις
Γήπεδο Ποδοσφαίρου: Ο σύλλογος διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις και οι αγώνες των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Κολυμβητήριο: Το κολυμβητήριο του ΑΟΒ είναι σύγχρονο και καλύπτει τις ανάγκες των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Γυμναστήρια και Αθλητικές Αίθουσες: Ο σύλλογος διαθέτει και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Κοινωνική Δράση
Εκπαιδευτικά Προγράμματα: Ο ΑΟΒ συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα που προάγουν την αθλητική παιδεία και υγιεινή ζωή.

Κοινωνικές Εκδηλώσεις: Ο σύλλογος διοργανώνει κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνδέοντας την αθλητική δραστηριότητα με την κοινότητα.

Διαχείριση και Υποστήριξη
Διαχείριση: Ο σύλλογος διοικείται από διοικητικό συμβούλιο και προεδρείο, το οποίο είναι υπεύθυνο για την οργάνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων.

Χορηγίες και Υποστήριξη: Ο ΑΟΒ υποστηρίζεται από χορηγούς και τοπικούς φορείς, καθώς και από την κοινότητα που συμμετέχει και στηρίζει τις δραστηριότητές του.

Ο Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης παίζει σημαντικό ρόλο στην αθλητική ζωή της περιοχής, προσφέροντας ευκαιρίες για αθλητική ανάπτυξη και συμμετοχή σε διάφορους τομείς.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------