Το Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα είναι μια σημαντική αθλητική εγκατάσταση στην περιοχή του Μαραθώνα, η οποία βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Ανατολικής Αττικής. Το στάδιο εξυπηρετεί τις αθλητικές ανάγκες της τοπικής κοινότητας και των γύρω περιοχών, παρέχοντας υποδομές για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Γενική Περιγραφή
Τοποθεσία: Μαραθώνας, Ανατολική Αττική.
Χρήση: Το στάδιο χρησιμοποιείται κυρίως για ποδοσφαιρικούς αγώνες και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.
Χαρακτηριστικά
Γήπεδο Ποδοσφαίρου: Το στάδιο διαθέτει ποδοσφαιρικό γήπεδο με φυσικό ή συνθετικό χλοοτάπητα (ανάλογα με την αναβάθμιση και συντήρηση). Είναι κατάλληλο για τοπικούς αγώνες ποδοσφαίρου, προπονήσεις και τουρνουά.

Στίβος: Μπορεί να περιλαμβάνει στίβο γύρω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο ή άλλες αθλητικές υποδομές, ανάλογα με την έκταση και τις αναβαθμίσεις του στάδιου.

Αποδυτήρια: Διαθέτει αποδυτήρια για αθλητές και διαιτητές, καθώς και χώρους για την προετοιμασία και την ξεκούραση πριν και μετά τους αγώνες.

Θεατές: Υπάρχουν κερκίδες ή καθίσματα για τους θεατές, παρέχοντας άνετη θέαση των αγώνων και των αθλητικών εκδηλώσεων.

Χρήση
Ποδοσφαιρικοί Αγώνες: Το στάδιο χρησιμοποιείται κυρίως για ποδοσφαιρικούς αγώνες τοπικών ομάδων, καθώς και για πρωταθλήματα και τουρνουά.

Αθλητικές Διοργανώσεις: Φιλοξενεί τοπικές και περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις, που μπορεί να περιλαμβάνουν τουρνουά ποδοσφαίρου και άλλες δραστηριότητες.

Κοινωνικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις: Το στάδιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κοινωνικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως εκδηλώσεις της τοπικής κοινότητας και άλλες διοργανώσεις.

Πρόσβαση και Υποδομές
Πρόσβαση: Το στάδιο είναι εύκολα προσβάσιμο από τους κατοίκους της περιοχής του Μαραθώνα και των γύρω περιοχών. Συνήθως υπάρχει επαρκής χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.

Υποδομές: Περιλαμβάνει σύγχρονες υποδομές συντήρησης και υποστήριξης, με στόχο την εξυπηρέτηση αθλητών και θεατών.

Διαχείριση και Συντήρηση
Διαχείριση: Το στάδιο διαχειρίζεται από τον Δήμο Μαραθώνα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση, την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης.

Συντήρηση: Υπάρχουν τακτικές διαδικασίες συντήρησης για να διασφαλιστεί η καλή κατάσταση του γηπέδου, των αποδυτηρίων, των κερκίδων και άλλων υποδομών.

Το Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα είναι ένα σημαντικό σημείο για την αθλητική και κοινωνική ζωή της περιοχής, προάγοντας την αθλητική δραστηριότητα και την κοινότητα μέσω των διάφορων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που φιλοξενεί.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------