Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) είναι ένα σημαντικό αθλητικό και πολυλειτουργικό συγκρότημα στην περιοχή του Πειραιά, συγκεκριμένα στο Φάληρο. Εγκαινιάστηκε το 1969 και έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής.

Χαρακτηριστικά και Υποδομές:
Αθλητικές Εγκαταστάσεις:

Γήπεδο Μπάσκετ: Το ΣΕΦ είναι κυρίως γνωστό για το γήπεδο μπάσκετ του, το οποίο φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Το γήπεδο έχει δυναμικότητα περίπου 14.000 θέσεων και είναι η έδρα του μπασκετικού Ολυμπιακού.
Γήπεδο Χάντμπολ: Επίσης, το ΣΕΦ έχει γήπεδο χάντμπολ που χρησιμοποιείται για αγώνες και προπονήσεις.
Πολυλειτουργικός Χώρος:

Αθλητικά και Πολιτιστικά Γεγονότα: Εκτός από αγώνες μπάσκετ και χάντμπολ, το ΣΕΦ φιλοξενεί ποικιλία πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως συναυλίες, εκθέσεις, και θεατρικές παραστάσεις.
Εκθεσιακοί Χώροι: Υπάρχουν εκθεσιακοί χώροι για διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και άλλων εκδηλώσεων.
Εγκαταστάσεις Υποδοχής:

Εστιατόρια και Καφετέριες: Το ΣΕΦ διαθέτει εστιατόρια και καφετέριες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Γραφεία και Εγκαταστάσεις Διοίκησης: Υπάρχουν γραφεία για τη διοίκηση και την οργάνωση των δραστηριοτήτων του σταδίου.
Πάρκινγκ: Το ΣΕΦ διαθέτει ευρύχωρους χώρους στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών κατά τη διάρκεια των μεγάλων εκδηλώσεων.

Εγκαταστάσεις Ασφαλείας και Υγειονομικής Περίθαλψης: Το ΣΕΦ διαθέτει εγκαταστάσεις ασφαλείας και πρώτης βοήθειας για την προστασία των επισκεπτών και τη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων.

Ιστορική Σημασία:
Ολυμπιακοί Αγώνες 2004: Το ΣΕΦ είχε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, φιλοξενώντας αγώνες μπάσκετ και χάντμπολ.

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις: Το στάδιο έχει φιλοξενήσει πολλές μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες διεθνούς φήμης καλλιτεχνών και σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

Επισκεψιμότητα:
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι ανοιχτό για το κοινό κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και των αγώνων που διοργανώνονται εκεί. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, τους αγώνες και τις ώρες λειτουργίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΦ ή να επικοινωνήσετε με το στάδιο.

Για λεπτομέρειες σχετικά με εισιτήρια, ειδικές εκδηλώσεις ή άλλες πληροφορίες, η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΦ ή τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του είναι οι καλύτεροι πόροι.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------