Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω Σταύρος Μαυροθαλασσίτης

Το Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» είναι ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά αθλητικά στάδια στη δυτική Αθήνα, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αιγάλεω. Ονομάστηκε προς τιμήν του Σταύρου Μαυροθαλασσίτη, μιας σημαντικής προσωπικότητας που συνέβαλε στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Χαρακτηριστικά και Υποδομές:
Ποδοσφαιρικό Γήπεδο: Το γήπεδο διαθέτει αγωνιστικό χώρο με φυσικό ή συνθετικό χλοοτάπητα, κατάλληλο για ποδοσφαιρικούς αγώνες. Είναι το κύριο γήπεδο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο., η οποία έχει μακρά ιστορία και παράδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χωρητικότητα: Το Δημοτικό Γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» έχει κερκίδες με χωρητικότητα που επιτρέπει την παρουσία χιλιάδων θεατών. Οι κερκίδες είναι διαμορφωμένες ώστε να προσφέρουν άνεση και καλή ορατότητα για όλους τους θεατές κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Φωτισμός: Το γήπεδο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο σύστημα φωτισμού, που επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων και κατά τις βραδινές ώρες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα προγράμματα προπονήσεων των ομάδων και για τη φιλοξενία βραδινών αγώνων.

Αποδυτήρια και Υποστηρικτικές Εγκαταστάσεις: Το γήπεδο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια, ντους και χώρους για τους αθλητές και τους διαιτητές. Οι υποστηρικτικές αυτές εγκαταστάσεις εξασφαλίζουν την άνεση και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων σε αθλητικές δραστηριότητες.

Περιβάλλων Χώρος: Εκτός από το κεντρικό γήπεδο, υπάρχουν βοηθητικοί χώροι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προπονήσεις και άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Αυτές οι εγκαταστάσεις κάνουν το γήπεδο έναν πολυχρηστικό χώρο που καλύπτει ποικίλες αθλητικές ανάγκες.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------