Η 3η Μαρίνα Γλυφάδας, επίσης γνωστή ως Μαρίνα Γλυφάδας, είναι μία από τις σημαντικές μαρίνες της περιοχής της Γλυφάδας στην Αττική. Είναι μία από τις βασικές υποδομές για τη ναυτική αναψυχή στη νοτιοανατολική Αθήνα.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
Υποδομές Ελλιμενισμού: Η 3η Μαρίνα Γλυφάδας διαθέτει σύγχρονες υποδομές για την ελλιμενίση σκαφών αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων θέσεων ελλιμενισμού, παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, καθώς και υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής σκαφών.

Καταστήματα και Εστιατόρια: Στην περιοχή της μαρίνας υπάρχουν διάφορα καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες που προσφέρουν ποικιλία επιλογών για φαγητό και ποτό. Αυτές οι εγκαταστάσεις προσελκύουν επισκέπτες και ιδιοκτήτες σκαφών για να απολαύσουν τη θάλασσα και την ατμόσφαιρα της περιοχής.

Διοικητικές Υπηρεσίες: Υπάρχουν γραφεία διοίκησης και άλλες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες των σκαφών και των επισκεπτών, όπως γραφεία ενοικίασης σκαφών, υπηρεσίες ναυτικών πρακτόρων και τεχνικές υποστήριξες.

Διασκέδαση και Αναψυχή: Η μαρίνα προσφέρει διάφορες ευκαιρίες για αναψυχή, περιλαμβάνοντας αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην περιοχή.

Η 3η Μαρίνα Γλυφάδας είναι σημαντικός προορισμός για τους λάτρεις της θάλασσας και της ναυτικής αναψυχής, καθώς προσφέρει όλες τις απαραίτητες υποδομές και ανέσεις για μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία στην παραλία και τη θάλασσα.

 

 

 

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------