Το Γήπεδο Αθλητικού Ομίλου Τραχώνων (Α.Ο. Τραχώνων) βρίσκεται στην περιοχή των Τραχώνων, που ανήκει στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, στα νότια προάστια της Αθήνας. Είναι ένα αθλητικό γήπεδο που χρησιμοποιείται κυρίως για ποδοσφαιρικές δραστηριότητες και φιλοξενεί τις αγωνιστικές και προπονητικές ανάγκες του τοπικού αθλητικού σωματείου.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
Αθλητικές Εγκαταστάσεις: Το γήπεδο διαθέτει κυρίως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο χρησιμοποιείται για την προπόνηση και τους αγώνες της ομάδας του Α.Ο. Τραχώνων. Η υποδομή είναι κατάλληλη για τοπικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Χωρητικότητα και Διαρρύθμιση: Αν και δεν έχει μεγάλες διαστάσεις όπως τα μεγάλα γήπεδα, το γήπεδο παρέχει επαρκείς θέσεις για τους φιλάθλους και καλύπτει τις βασικές ανάγκες των αθλητών και των θεατών.

Διοργάνωση Αγώνων: Χρησιμοποιείται για την διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου τοπικών πρωταθλημάτων και τουρνουά, καθώς και για προπονήσεις της ομάδας του Α.Ο. Τραχώνων. Επίσης, μπορεί να φιλοξενεί διάφορες τοπικές και κοινοτικές εκδηλώσεις.

Υποδομές και Εξυπηρετήσεις: Το γήπεδο διαθέτει αποδυτήρια για τους αθλητές, ιατρικές εγκαταστάσεις και βασικούς χώρους εξυπηρέτησης για θεατές, αν και οι εγκαταστάσεις μπορεί να είναι πιο περιορισμένες σε σύγκριση με μεγαλύτερα αθλητικά συγκροτήματα.

Διοίκηση και Λειτουργία: Η διαχείριση και η λειτουργία του γηπέδου ανήκουν στον Α.Ο. Τραχώνων, ο οποίος οργανώνει τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις, καθώς και τη συντήρηση του χώρου.

Το Γήπεδο Α.Ο. Τραχώνων είναι σημαντικό για την τοπική αθλητική κοινότητα, προάγοντας τον αθλητισμό και την κοινωνική συνοχή μέσω των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων που φιλοξενεί.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------