Το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου είναι μια σημαντική αθλητική εγκατάσταση που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, νότια της Αθήνας. Στο στάδιο διεξάγονται ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων και παρέχει υποδομές για την προπόνηση και την διεξαγωγή αγώνων.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
Αθλητικές Εγκαταστάσεις: Το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου περιλαμβάνει κυρίως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και έναν στίβο γύρω από το γήπεδο. Το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι κατάλληλο για την διεξαγωγή αγώνων τοπικών και εθνικών πρωταθλημάτων, ενώ ο στίβος χρησιμοποιείται για αγώνες στίβου και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Χωρητικότητα: Το στάδιο έχει χωρητικότητα περίπου 2.000 – 3.000 θέσεων, προσφέροντας επαρκή αριθμό θέσεων για την παρακολούθηση αγώνων και εκδηλώσεων.

Διοργάνωση Αγώνων: Χρησιμοποιείται για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων τοπικών ομάδων, αλλά και για άλλες αθλητικές εκδηλώσεις και τουρνουά. Επίσης, φιλοξενεί αγώνες στίβου και διάφορες κοινοτικές και σχολικές εκδηλώσεις.

Υποδομές και Εξυπηρετήσεις: Το στάδιο διαθέτει σύγχρονα αποδυτήρια για αθλητές, ιατρικές εγκαταστάσεις, χώρους αναμονής για θεατές, και αναψυκτήρια για σνακ και ποτά. Οι υποδομές του εξυπηρετούν τις ανάγκες των χρηστών και των επισκεπτών.

Εκπαιδευτικά και Κοινωνικά Προγράμματα: Το στάδιο φιλοξενεί εκπαιδευτικά προγράμματα και αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά, νέους και ενήλικες, προωθώντας την σωματική άσκηση και την υγιεινή ζωή στην κοινότητα.

Διοίκηση: Η διαχείριση και η λειτουργία του σταδίου ανήκουν στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, ο οποίος οργανώνει τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις, καθώς και την συντήρηση του χώρου.

Το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου είναι ένας σημαντικός κόμβος για την αθλητική δραστηριότητα στην περιοχή, προσφέροντας τις απαραίτητες υποδομές και υπηρεσίες για την προώθηση του αθλητισμού και της κοινότητας.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------