Η παραλία Ασκέλι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και καλά οργανωμένες παραλίες του Πόρου, γνωστή για την όμορφη αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά της. Βρίσκεται σε έναν γραφικό όρμο, περιτριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση και πεύκα που φτάνουν σχεδόν μέχρι τη θάλασσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό τοπίο.

Η παραλία είναι οργανωμένη, με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους και αποδυτήρια, ενώ διαθέτει και πολλές επιλογές για θαλάσσια σπορ, όπως κανό, θαλάσσιο σκι, και windsurfing. Αυτό την καθιστά ιδανική τόσο για όσους θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο όσο και για τους λάτρεις των θαλάσσιων δραστηριοτήτων.

Στην παραλία Ασκέλι υπάρχουν επίσης πολλές καφετέριες, μπαρ και ταβέρνες κατά μήκος της ακτής, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύματα και ποτά με θέα τη θάλασσα. Τα καταλύματα στην περιοχή περιλαμβάνουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάνοντάς την δημοφιλή επιλογή για τουρίστες που θέλουν να μείνουν κοντά στη θάλασσα.

Η πρόσβαση στην παραλία Ασκέλι είναι εύκολη, καθώς βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο του Πόρου με αυτοκίνητο, ταξί ή ακόμα και με τα πόδια. Η παραλία αυτή συνδυάζει την φυσική ομορφιά με την άνεση και τις σύγχρονες παροχές, καθιστώντας την έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για κολύμπι και χαλάρωση στο νησί.

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------