Παραλία Ποταμός στην Επανωμή

Η Παραλία Ποταμός στην Επανωμή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και όμορφες παραλίες κοντά στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την πόλη, στην περιοχή της Επανωμής. Η παραλία είναι γνωστή για τα καταγάλανα, καθαρά νερά της και τη χρυσαφένια αμμουδιά της, ενώ έχει μήκος αρκετά μεγάλο, που επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν χαλαρές στιγμές χωρίς πολυκοσμία, ειδικά αν απομακρυνθούν από το κεντρικό σημείο.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το φυσικό τοπίο με τους αμμόλοφους και τη γειτνίασή της με έναν μικρό υδροβιότοπο, όπου φιλοξενούνται διάφορα είδη πουλιών. Στο νότιο άκρο της παραλίας, θα βρείτε το ναυάγιο ενός παλιού πλοίου, που έχει γίνει δημοφιλές σημείο για καταδύσεις και φωτογραφίες.

Στην παραλία υπάρχουν beach bars που προσφέρουν ξαπλώστρες, ομπρέλες, ποτά και σνακ, καθιστώντας την ιδανική για μια ολοήμερη εκδρομή. Ωστόσο, υπάρχει και αρκετός χώρος για όσους προτιμούν πιο ήσυχες γωνιές με δικό τους εξοπλισμό.

Η πρόσβαση γίνεται εύκολα με αυτοκίνητο, και υπάρχει άπλετος χώρος για στάθμευση. Ανάλογα με την εποχή, η παραλία μπορεί να είναι αρκετά δημοφιλής, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα.

 

 

 

 

Search

Κατηγορίες


---------------------------------------------------